Skip to main content

DVS Salland: autoschade herstelbedrijf in Deventer

Heb je krassen, deuken of andere schade? Autoschade herstelbedrijf DVS Salland in Deventer staat voor je klaar om de schade te repareren, zodat je snel weer veilig de weg op kunt met je auto.

Offerte aanvragenWhatsApp bericht sturen

DVS Salland: het autoschade herstelbedrijf van de regio Deventer

Je auto heeft schade, dat is vervelend! Gelukkig staat autoschade herstelbedrijf DVS Salland in Deventer voor je klaar. Met onze uitgebreide ervaring in schadeherstel weten we precies hoe we je auto weer in topconditie kunnen brengen.

Maar hoe gaat dat in zijn werk? Allereerst bekijken we de schade: wat is er precies beschadigd en hoe kunnen we dat het beste repareren? Vervolgens stellen we een heldere offerte op waarin duidelijk alle werkzaamheden en kosten worden uiteengezet. Na jouw akkoord gaan we aan de slag met het herstel- of spuitwerk. Zodra jouw auto volledig hersteld is, leveren we het werk af en kun je direct weer veilig de weg op.

Waarom kiezen voor DVS Salland

Met een schat aan ervaring in reparaties is DVS Salland, als autoschade herstelbedrijf in onder andere Deventer, een betrouwbare partner voor jouw schadeherstel en spuitwerk. We streven ernaar om je snel weer veilig de weg op te krijgen, met de geruststelling dat je auto prachtig hersteld is.

  • Eenvoudig en snel contact
  • Kwalitatief maatwerk
  • Jong en flexibel
  • Een nuchtere en duidelijke aanpak

Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

"*" geeft vereiste velden aan

Spuitwerk

We zetten ons in voor diverse spuitwerken, waaronder die voor auto’s, binnendeuren en keukens. Onze diensten omvatten onder andere spotrepair, het repareren van kleine autoschades en het opfrissen van doffe koplampen door middel van spuiten.

Spotrepair

Is er sprake van lichte schade aan je auto, motor of scooter veroorzaakt door bijvoorbeeld een sleutel of ander object? Met spotrepair kunnen we dit snel en voordelig voor je repareren.

Kleine schade herstel

We hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het herstellen van kleine autoschades bij ons autoschade herstelbedrijf in onder andere Deventer. Hierbij gaan we een stap verder dan spotrepair, zoals het spuiten van twee portieren.

Velg schade herstel

De stoeprand heeft zijn tol geëist. Gelukkig is een kras of schade prima te herstellen. Wil je je velgen voorzien van een compleet nieuwe kleur? Neem dan contact met ons op en wij staan voor je klaar als autoschade herstelbedrijf in Deventer.

Koplamp herstel

Als je merkt dat je koplampen dof worden, is het belangrijk om dat aan te pakken. Wij brengen een nieuwe laag aan door opnieuw te spuiten, waardoor je koplampen weer helder zullen schijnen.

Polijst werkzaamheden

Voor schade waarbij geen spuiten nodig is, kunnen we de plek polijsten, zoals bij kleine krassen. Dit bespaart kosten in vergelijking met opnieuw spuiten.

Autoschade repareren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Chat openen
Schade aan je auto? Of heb je een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬