Skip to main content

DVS Salland: autoschade herstelbedrijf in Heeten

Heb je een kras, deuk of andere schade? Het autoschade herstelbedrijf DVS Salland in onder andere Heeten staat voor je klaar om je te helpen de schade te repareren, zodat je snel weer veilig de weg op kunt.

Offerte aanvragenWhatsApp bericht sturen

DVS Salland: dé autoschade herstel specialist van de regio Heeten

Je auto heeft schade opgelopen. Dat is vervelend! Gelukkig staat autoschade herstelbedrijf DVS Salland in Heeten voor je klaar. Met onze jarenlange ervaring in het herstellen van schadewerk weten we precies hoe we jouw auto weer mooi kunnen maken.

Hoe gaan we te werk? De eerste stap is het bekijken van de schade: wat is er precies beschadigd en hoe kunnen we dat het beste repareren? Daarna stellen we een duidelijke offerte op, waarin alle werkzaamheden en de prijs overzichtelijk zijn opgenomen. Als je akkoord gaat, gaan we aan de slag met het herstelwerk of het spuiten. Zodra jouw auto volledig hersteld is, leveren we het werk af, zodat je meteen weer veilig de weg op kunt.

Waarom kiezen voor DVS Salland

Met onze jarenlange ervaring in reparatiewerk is DVS Salland als autoschade herstelbedrijf in Heeten een betrouwbaar adres voor jouw schadeherstel en spuitwerk. We streven ernaar om je snel weer de weg op te helpen met een tevreden gevoel, wetende dat je auto professioneel hersteld is.

  • Gemakkelijk en snel contact
  • Kwalitatief maatwerk
  • Een jong en flexibel team
  • Een heldere en praktische aanpak

Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

"*" geeft vereiste velden aan

Spuitwerk

We zijn gespecialiseerd in spuitwerk voor auto’s, binnendeuren en keukens. Onze diensten omvatten onder andere spotrepair, het herstellen van kleine autoschades, en het opnieuw spuiten van doffe koplampen.

Spotrepair

Heb je lichte schade aan je auto, motor of scooter veroorzaakt door bijvoorbeeld de sleutel of een ander object? Met spotrepair kunnen we dit snel en kostenefficiënt herstellen.

Kleine schade herstel

De afgelopen jaren hebben wij ons als autoschade herstelbedrijf in Heeten gespecialiseerd in het herstel van kleine autoschades. Hierbij gaan we een stap verder dan spotrepair, zoals het spuiten van twee portieren.

Velg schade herstel

De stoeprand geraakt? Geen zorgen! Krassen of schade kunnen probleemloos worden gerepareerd. Wil je de velgen voorzien van een compleet nieuwe kleur? Neem dan contact met ons op, en wij staan klaar om je verder te helpen bij ons autoschade herstelbedrijf in Heeten.

Koplamp herstel

Als je merkt dat je koplampen dof zijn geworden, is het van belang om dat op te lossen. We brengen een nieuwe laag aan door ze opnieuw te spuiten, zodat je koplampen weer helder schijnen.

Polijst werkzaamheden

Voor schade die niet gespoten hoeft te worden, kunnen we de plek polijsten, bijvoorbeeld bij kleine krassen. Dit bespaart kosten in vergelijking met opnieuw spuiten.

Autoschade repareren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Chat openen
Schade aan je auto? Of heb je een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬