Skip to main content

DVS Salland: autoschade herstelbedrijf in Nijverdal

Heb je een kras, deuk of andere schade? Autoschade herstelbedrijf DVS Salland, gevestigd onder andere in Nijverdal, staat klaar om je te helpen met het herstellen van de schade, zodat je snel weer veilig de weg op kunt.

Offerte aanvragenWhatsApp bericht sturen

DVS Salland: dé autoschade herstel specialist van de regio Nijverdal

Je auto heeft schade opgelopen. Dat is vervelend! Gelukkig staat autoschade herstelbedrijf DVS Salland in Nijverdal voor je klaar. Met onze uitgebreide ervaring in het herstellen van schade, weten we precies hoe we jouw auto weer in topconditie kunnen krijgen.

Hoe gaan we te werk? De eerste stap is het analyseren van de schade: wat is er beschadigd en hoe kunnen we dit het beste repareren? Vervolgens ontvang je van ons een heldere offerte met een overzicht van de werkzaamheden en de prijs. Zodra je akkoord gaat, gaan we direct aan de slag met het herstelwerk of het spuiten van de beschadigde delen. Zodra jouw auto volledig hersteld is, leveren we het af en kun je meteen weer veilig de weg op.

Waarom kiezen voor DVS Salland

Met onze uitgebreide ervaring in reparatiewerkzaamheden is DVS Salland als autoschade herstelbedrijf in onder andere Nijverdal een betrouwbare keuze voor jouw schadeherstel en spuitwerk. We streven ernaar om je snel weer veilig de weg op te laten gaan, met de geruststelling dat je auto perfect hersteld is.

  • Gemakkelijk en snel bereikbaar
  • Maatwerk van hoogstaande kwaliteit
  • Jong en flexibel team
  • Praktische en duidelijke aanpak

Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

"*" geeft vereiste velden aan

Spuitwerk

Wij verzorgen spuitwerk voor auto’s, binnendeuren en keukens. Onze diensten omvatten onder andere spotrepair, waarbij we kleine autoschades herstellen, en het opnieuw spuiten van doffe koplampen.

Spotrepair

Is er minimale schade aan je auto, motor of scooter veroorzaakt door bijvoorbeeld een sleutel of ander object? Met spotrepair kunnen we dit snel en voordelig voor je repareren.

Kleine schade herstel

In de afgelopen jaren hebben wij ons als autoschade herstelbedrijf in Nijverdal gespecialiseerd in het repareren van kleine autoschades. Denk hierbij aan schade die net iets uitgebreider is dan spotrepair, zoals bijvoorbeeld het spuiten van twee portieren.

Velg schade herstel

De stoeprand heeft zijn sporen achtergelaten. Gelukkig kan de kras of schade prima worden gerepareerd. Wil je je velgen voorzien van een compleet nieuwe kleur? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder met je autoschade in Nijverdal.

Koplamp herstel

Als je opmerkt dat je koplampen dof zijn geworden, is het belangrijk om dit aan te pakken. Wij brengen een nieuwe laag aan door ze opnieuw te spuiten, waardoor je koplampen weer helder zullen schijnen.

Polijst werkzaamheden

Voor schade die niet gespoten hoeft te worden, zoals kleine krassen, kunnen we de beschadigde plek polijsten. Dit bespaart kosten in vergelijking met het opnieuw spuiten van het oppervlak.

Autoschade repareren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Chat openen
Schade aan je auto? Of heb je een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬