Skip to main content

DVS Salland: autoschade herstelbedrijf in Rijssen

Heb je een kras, deuk of andere schade? Autoschade herstelbedrijf DVS Salland, gevestigd onder andere in Rijssen, staat klaar om je te helpen de schade te repareren, zodat je snel weer veilig de weg op kunt.

Offerte aanvragenWhatsApp bericht sturen

DVS Salland: dé autoschade herstel specialist van de regio Rijssen

Je auto heeft schade opgelopen. Dat is vervelend! Gelukkig staat autoschade herstelbedrijf DVS Salland in Rijssen voor je klaar. Dankzij onze uitgebreide ervaring in het herstellen van schadewerk, weten we precies hoe we jouw auto weer mooi kunnen maken.

Hoe gaan we te werk? De eerste stap is het inspecteren van de schade: wat is de omvang en hoe kunnen we deze het beste repareren? Vervolgens ontvang je een duidelijke offerte met een overzicht van de werkzaamheden en de prijs. Na jouw akkoord gaan we aan de slag met het herstelwerk of het spuitwerk. Zodra jouw auto volledig hersteld is, leveren we het af en kun je direct weer veilig de weg op.

Waarom kiezen voor DVS Salland

Met onze uitgebreide ervaring in reparatiewerkzaamheden is DVS Salland als autoschade herstelbedrijf in onder andere Rijssen een betrouwbare keuze voor jouw schadeherstel en spuitwerk. We streven ernaar om je snel weer veilig de weg op te laten gaan, met de geruststelling dat je auto mooi hersteld is.

  • Gemakkelijk en snel bereikbaar
  • Kwalitatief maatwerk
  • Jong en flexibel team
  • Praktische en duidelijke aanpak

Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

"*" geeft vereiste velden aan

Spuitwerk

Wij verzorgen spuitwerk voor auto’s, binnendeuren en keukens. Onze diensten omvatten onder andere spotrepair voor het herstellen van kleine autoschades, evenals het opnieuw spuiten van doffe koplampen.

Spotrepair

Is er minimale schade aan je auto, motor of scooter veroorzaakt door bijvoorbeeld de sleutel of een ander object? Met spotrepair kunnen we dit snel en kostenefficiënt voor je repareren.

Kleine schade herstel

In de afgelopen jaren hebben wij als autoschade herstelbedrijf in Rijssen ons gespecialiseerd in het herstellen van kleine autoschades. Dit omvat schades die net iets uitgebreider zijn dan spotrepair, zoals bijvoorbeeld het spuiten van twee portieren.

Velg schade herstel

De stoeprand heeft zijn sporen achtergelaten. Gelukkig kan de kras of schade prima gerepareerd worden. Wil je je velgen voorzien van een compleet nieuwe kleur? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met je autoschade in Rijssen.

Koplamp herstel

Als je opmerkt dat je koplampen dof zijn geworden, is het belangrijk om dit aan te pakken. Wij brengen een nieuwe laag aan door ze opnieuw te spuiten, zodat je koplampen weer helder zullen schijnen.

Polijst werkzaamheden

Voor schade die niet hoeft te worden gespoten, kunnen we de beschadigde plek polijsten, zoals bij kleine krassen. Dit bespaart kosten in vergelijking met het opnieuw spuiten van het oppervlak.

Autoschade repareren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Chat openen
Schade aan je auto? Of heb je een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬