Skip to main content

DVS Salland: autoschade herstelbedrijf in Sallandse Heuvelrug

Heb je een kras, deuk of andere schade? Autoschade herstelbedrijf DVS Salland in Sallandse Heuvelrug staat voor je klaar om de schade te repareren, zodat je snel weer veilig de weg op kunt.

Offerte aanvragenWhatsApp bericht sturen

DVS Salland: dé autoschade herstel specialist van de regio Sallandse Heuvelrug

Je auto heeft schade opgelopen. Dat is vervelend! Gelukkig staat autoschade herstelbedrijf DVS Salland in Sallandse Heuvelrug voor je klaar. Dankzij onze uitgebreide ervaring in het herstellen van schade, weten we precies hoe we jouw auto weer in topconditie kunnen brengen.

Hoe gaat het in zijn werk? We beginnen met het opnemen van de schade: wat is er precies beschadigd en wat is de beste aanpak voor reparatie? Vervolgens ontvang je van ons een duidelijke offerte met een overzicht van de werkzaamheden en de kosten. Na jouw akkoord gaan we aan de slag met het herstelwerk of het spuiten van de beschadigde delen. Zodra jouw auto volledig hersteld is, leveren we het werk af, zodat je direct weer veilig de weg op kunt.

Waarom kiezen voor DVS Salland

Met onze uitgebreide ervaring in reparatiewerk is DVS Salland, als autoschade herstelbedrijf in onder andere Sallandse Heuvelrug, een betrouwbare partner voor jouw schadeherstel en spuitwerk. We streven ernaar om je snel weer veilig de weg op te laten gaan, met de geruststelling dat je auto prachtig is hersteld.

  • Eenvoudig en snel bereikbaar
  • Maatwerk van hoge kwaliteit
  • Jong en flexibel team
  • Pragmatische en transparante aanpak

Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

"*" geeft vereiste velden aan

Spuitwerk

We nemen verschillende spuitwerkzaamheden aan, waaronder het spuiten van auto’s, binnendeuren en keukens. Onze diensten omvatten onder andere spotrepair, het herstellen van kleine autoschades en het opnieuw spuiten van doffe koplampen.

Spotrepair

Heb je kleine schade aan je auto, motor of scooter veroorzaakt door bijvoorbeeld de sleutel of een ander object? Met spotrepair kunnen we dit snel en voordelig voor je repareren.

Kleine schade herstel

In de afgelopen jaren hebben wij ons als autoschade herstelbedrijf in de regio van Sallandse Heuvelrug gespecialiseerd in het repareren van kleine autoschades. Denk hierbij aan een niveau iets hoger dan spotrepair, zoals het spuiten van twee portieren.

Velg schade herstel

De stoeprand heeft zijn sporen achtergelaten. Geen zorgen, een kras of schade is prima te herstellen. Wil je de velgen een compleet nieuwe kleur geven? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder met je autoschade in de regio van Sallandse Heuvelrug.

Koplamp herstel

Als je opmerkt dat je koplampen dof zijn geworden, is het van belang om dit aan te pakken. We brengen een nieuwe laag aan door opnieuw te spuiten, waardoor je koplampen weer helder zullen schijnen.

Polijst werkzaamheden

Voor beschadigingen waarbij spuiten niet nodig is, kunnen we de plek polijsten, bijvoorbeeld bij kleine krassen. Dit bespaart kosten in vergelijking met volledig opnieuw spuiten.

Autoschade repareren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Chat openen
Schade aan je auto? Of heb je een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬