Skip to main content

DVS Salland: autoschade herstelbedrijf in Wijhe

Heb je een kras, deuk of andere schade? Autoschade herstelbedrijf DVS Salland, gevestigd onder andere in Wijhe, staat klaar om je te helpen bij het repareren van de schade, zodat je snel weer veilig de weg op kunt.

Offerte aanvragenWhatsApp bericht sturen

DVS Salland: dé autoschade herstel specialist van de regio Wijhe

Je auto heeft schade opgelopen. Dat is vervelend! Gelukkig staat autoschade herstelbedrijf DVS Salland in Wijhe paraat om je te helpen. Met onze uitgebreide ervaring in schadeherstel weten we precies hoe we je auto weer in topconditie kunnen krijgen.

Hoe gaan we te werk? De eerste stap is het inspecteren van de schade: wat is er beschadigd en hoe kunnen we dit het beste herstellen? Vervolgens ontvang je van ons een duidelijke offerte met een overzicht van de werkzaamheden en de kosten. Zodra je akkoord gaat, gaan we direct aan de slag met het herstelwerk of het spuiten van de beschadigde delen. Zodra je auto volledig hersteld is, leveren we het af en kun je meteen weer veilig de weg op.

Waarom kiezen voor DVS Salland

Met onze uitgebreide ervaring in reparatiewerkzaamheden is DVS Salland als autoschade herstelbedrijf in onder andere Wijhe een betrouwbare keuze voor jouw schadeherstel en spuitwerk. We streven ernaar om je snel en met een gerust gevoel weer de weg op te laten gaan, wetende dat je auto perfect hersteld is.

  • Eenvoudig en snel contact
  • Op maat gemaakte kwaliteit
  • Jong en flexibel team
  • Praktische en heldere aanpak

Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

"*" geeft vereiste velden aan

Spuitwerk

We zijn gespecialiseerd in spuitwerk voor auto’s, binnendeuren en keukens. Onze diensten omvatten onder andere spotrepair, waarbij we kleine autoschades herstellen, evenals het opnieuw spuiten van doffe koplampen.

Spotrepair

Heb je lichte schade aan je auto, motor of scooter door bijvoorbeeld een sleutel of ander object? Met spotrepair kunnen we dit snel en kostenefficiënt voor je repareren.

Kleine schade herstel

In de afgelopen jaren hebben wij ons als autoschade herstelbedrijf in Wijhe gespecialiseerd in het repareren van kleine autoschades. Dit omvat schade die net iets uitgebreider is dan spotrepair, zoals bijvoorbeeld het spuiten van twee portieren.

Velg schade herstel

De stoeprand heeft zijn sporen achtergelaten. Gelukkig kunnen krassen of schade probleemloos worden gerepareerd. Wil je je velgen een compleet nieuwe kleur geven? Neem dan contact met ons op en we helpen je als autoschade herstelbedrijf graag verder met je autoschade in Wijhe.

Koplamp herstel

Als je opmerkt dat je koplampen dof zijn geworden, is het essentieel om dit aan te pakken. Wij brengen een nieuwe laag aan door ze opnieuw te spuiten, zodat je koplampen weer helder zullen schijnen.

Polijst werkzaamheden

Voor schade die geen spuitwerk vereist, zoals kleine krassen, kunnen we de beschadigde plek polijsten. Dit bespaart kosten in vergelijking met het opnieuw spuiten van het oppervlak.

Autoschade repareren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Chat openen
Schade aan je auto? Of heb je een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬