Skip to main content

DVS Salland: autoschade herstelbedrijf

Heb je een kras, deuk of andere schade? Autoschade herstelbedrijf DVS Salland helpt je graag de schade te repareren zodat je snel weer gebruik kunt maken van jouw auto. En zo ben je weer vlug en veilig de weg op.

Offerte aanvragenWhatsApp bericht sturen

DVS Salland: het autoschade herstelbedrijf van de regio

Je hebt schade aan je auto. Vervelend! Gelukkig staat autoschade herstelbedrijf DVS Salland voor je klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring in het herstellen van schadewerk weten we precies hoe we jouw auto weer mooi kunnen opknappen.

Hoe werkt het? De eerste stap is het innemen van de schade: wat is de schade en hoe kunnen we die het beste repareren? Daarna geven we je een heldere offerte met duidelijk de werkzaamheden en de prijs op een rij. Bij akkoord gaan we aan de slag met het herstel of het spuitwerk. Wanneer jouw auto helemaal hersteld is, leveren we het werk af en kun je gelijk weer de weg op.

Waarom kiezen voor DVS Salland

Door de jarenlange ervaring in reparatiewerk is DVS Salland als autoschade herstelbedrijf een vertrouwd bedrijf voor jouw schadeherstel en spuitwerk. We helpen je graag om ervoor te zorgen dat je snel weer de weg op kunt met een tevreden gevoel, wetende dat je auto mooi hersteld is.

  • Snel en makkelijk contact
  • Kwalitatief maatwerk
  • Jong en flexibel
  • Nuchtere en duidelijke aanpak

Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

"*" geeft vereiste velden aan

Spuitwerk

Wij gaan aan de slag met het spuitwerk voor auto’s, binnendeuren of keukens. We doen onder andere spotrepair, het herstellen van kleine schade aan auto’s of het opnieuw spuiten van een doffe koplamp.

Spotrepair

Heb je minimale schade aan jouw auto, motor of scooter door bijvoorbeeld de sleutel of een ander object?  D.m.v. spotrepair kan dit snel en voordelig gerepareerd worden.

Kleine schade herstel

De afgelopen jaren hebben wij ons als autoschade herstelbedrijf gespecialiseerd in het herstel van kleine autoschades. Een schade net een stap boven spotrepair, denk aan het spuiten van twee portieren.

Velg schade herstel

De stoeprand is zo geraakt. Een kras of schade kan prima gerepareerd worden. De velgen voorzien van een compleet nieuwe kleur? Neem contact met ons op en wij helpen je als autoschade herstelbedrijf verder met je autoschade.

Koplamp herstel

Wanneer je merkt dat je koplampen dof zijn geworden, is het belangrijk dat op te lossen. Wij brengen een nieuwe laag aan door opnieuw te spuiten, waardoor jouw koplampen weer helder schijnen.

Polijst werkzaamheden

Voor schade waar niet voor gespoten hoeft te worden kunnen we de plek polijsten, bijvoorbeeld bij kleine krassen. Dat scheelt kosten in vergelijking met opnieuw spuiten.

Autoschade repareren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Chat openen
Schade aan je auto? Of heb je een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬