Skip to main content

DIENSTEN

Autoschade

Spuitwerk

Wij gaan aan de slag met het spuitwerk voor auto’s, binnendeuren of keukens. We doen onder andere spotrepair, het herstellen van kleine schade aan auto’s of het opnieuw spuiten van een doffe koplamp.

Spotrepair

Heeft u minimale schade aan uw auto, motor of scooter door bijvoorbeeld de sleutel of een ander object?  D.m.v. spotrepair kan dit snel en voordelig gerepareerd worden.

Kleine schade herstel

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het herstel van kleine autoschades. Een schade net een stap boven spotrepair, denk aan het spuiten van twee portieren.

Velg schade herstel

De stoeprand is zo geraakt. Een kras of schade kan prima gerepareerd worden. De velgen voorzien van een compleet nieuwe kleur? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Koplamp herstel

Wanneer u merkt dat uw koplampen dof zijn geworden, is het belangrijk dat op te lossen. Wij brengen een nieuwe laag aan door opnieuw te spuiten, waardoor uw koplampen weer helder schijnen.

Polijst werkzaamheden

Voor schade waar niet voor gespoten hoeft te worden kunnen we de plek polijsten, bijvoorbeeld bij kleine krassen. Dat scheelt kosten in vergelijking met opnieuw spuiten.

Autoschade repareren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Chat openen
Schade aan uw auto? Of heeft u een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬