Skip to main content

DIENSTEN

Autoschade

Spuitwerk

Wij gaan aan de slag met het spuitwerk voor auto’s, binnendeuren of keukens. We doen onder andere spotrepair, het herstellen van kleine schade aan auto’s of het opnieuw spuiten van een doffe koplamp.

Spotrepair

Heb je minimale schade aan je auto, motor of scooter door bijvoorbeeld de sleutel of een ander object?  D.m.v. spotrepair kan dit snel en voordelig gerepareerd worden.

Kleine schade herstel

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het herstel van kleine autoschades. Een schade net een stap boven spotrepair, denk aan het spuiten van twee portieren.

Velg schade herstel

De stoeprand is zo geraakt. Een kras of schade kan prima gerepareerd worden. De velgen voorzien van een compleet nieuwe kleur? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Koplamp herstel

Wanneer je merkt dat je koplampen dof zijn geworden, is het belangrijk dat op te lossen. Wij brengen een nieuwe laag aan door opnieuw te spuiten, waardoor jouw koplampen weer helder schijnen.

Polijst werkzaamheden

Voor schade waar niet voor gespoten hoeft te worden kunnen we de plek polijsten, bijvoorbeeld bij kleine krassen. Dat scheelt kosten in vergelijking met opnieuw spuiten.

Autoschade repareren? Maak snel een afspraak!

Chat openen
Schade aan je auto? Of heb je een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬