Skip to main content

Binnendeuren spuiten door DVS Salland

Binnendeuren spuiten

Heeft u een nieuwbouwwoning en wilt u graag de binnendeuren spuiten? Of wilt u uw bestaande deuren van een nieuwe kleur voorzien? Door de binnendeuren te spuiten krijgt u een prachtig en glad resultaat in vergelijking met bijvoorbeeld schilderen. Het bespaart geld en tijd en zorgt voor een perfecte nieuwe en strakke laag. Wij voorzien uw binnendeuren van elke gewenste kleur en in elke gewenste glansgraad. Zo weet u zeker dat u in huis de look krijgt die u voor ogen heeft.

Offerte aanvragenDirect WhatsAppen

Uitgelichte resultaten van onze behandeling

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van binnendeuren spuiten?

Net als bij de rest van ons spuitwerk is het spuiten van binnendeuren maatwerk. Elke klus is daarmee anders en daarom hanteren wij geen vaste prijzen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en zie gelijk wat wij voor uw project vragen.

Hoeveel tijd kost het spuiten van binnendeuren?

Net als bij de prijs is de duur van het spuiten afhankelijk van het project. Bij veel en grote deuren duurt het uiteraard langer dan bij één kleine deur. Sommige projecten zijn binnen een dagdeel al klaar en andere pas na een paar dagen. Hoe lang het spuiten van uw binnendeuren duurt laten we altijd duidelijk weten.

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

U kunt uit alle mogelijke kleuren kiezen. We halen onze kleuren uit een wereldwijde databank waarin alle kleuren opgenomen zijn die ooit zijn gemaakt. Genoeg keuze dus voor iedereen!

In welke steden en dorpen voeren jullie spuitwerk uit?

De regio Salland is onze thuishaven. We werken vanuit Heeten en doen schadeherstel en spuitwerk voor verschillende dorpen en steden in de regio: Deventer, Haarle, Bathmen, Raalte, Loo, Wesepe, Lettele, Holte en nog meer steden en dorpen in Salland.

Waarom kiezen voor DVS Salland?

  • Jong en flexibel bedrijf
  • Snel en gemakkelijk contact
  • Kwalitatief maatwerk
  • Nuchtere en duidelijke aanpak

Onze locatie

Bekijk ons werk op Instagram: @DVS_Salland

Autoschade repareren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Chat openen
Schade aan uw auto? Of heeft u een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬