Skip to main content

Binnendeuren spuiten door DVS Salland

Binnendeuren spuiten

Heb je een nieuwbouwwoning en wil je graag de binnendeuren spuiten? Of wil je je bestaande deuren van een nieuwe kleur voorzien? Door de binnendeuren te spuiten krijg je een prachtig en glad resultaat in vergelijking met bijvoorbeeld schilderen. Het bespaart geld en tijd en zorgt voor een perfecte nieuwe en strakke laag. Wij voorzien jouw binnendeuren van elke gewenste kleur en in elke gewenste glansgraad. Zo weet je zeker dat je in huis de look krijgt die je voor ogen hebt.

Offerte aanvragenDirect WhatsAppen

Uitgelichte resultaten van onze behandeling

Veelgestelde vragen

Wat zijn de prijzen voor het herstel van autoschade?

Elk project dat wij uitvoeren is maatwerk. Daarmee verschillen de prijzen dus per project. Geen een schade is namelijk hetzelfde. Nadat wij de schade hebben ingenomen, stellen we een offerte op waarin je helder de kosten kunt zien.

Hetzelfde geldt voor spuitwerk: elke klus is anders. In de vrijblijvende offerte die we opstellen vindt je de exacte prijs.

Hoeveel tijd kost het spuiten van binnendeuren?

Net als bij de prijs is de duur van het spuiten afhankelijk van het project. Bij veel en grote deuren duurt het uiteraard langer dan bij één kleine deur. Sommige projecten zijn binnen een dagdeel al klaar en andere pas na een paar dagen. Hoe lang het spuiten van uw binnendeuren duurt laten we altijd duidelijk weten.

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

Je kunt uit alle mogelijke kleuren kiezen. We halen onze kleuren uit een wereldwijde databank waarin alle kleuren opgenomen zijn die ooit zijn gemaakt. Genoeg keuze dus voor iedereen!

In welke steden en dorpen voeren jullie spuitwerk uit?

De regio Salland is onze thuishaven. We werken vanuit Heeten en doen schadeherstel en spuitwerk voor verschillende dorpen en steden in de regio: Deventer, Haarle, Bathmen, Raalte, Loo, Wesepe, Lettele, Holte en nog meer steden en dorpen in Salland.

Waarom kiezen voor DVS Salland?

  • Jong en flexibel bedrijf
  • Snel en gemakkelijk contact
  • Kwalitatief maatwerk
  • Nuchtere en duidelijke aanpak

Onze locatie

Autoschade repareren? Maak snel een afspraak!

Chat openen
Schade aan je auto? Of heb je een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬