Skip to main content

Keuken spuiten door DVS Salland

Keuken spuiten

Is jouw keuken toe aan een nieuwe look? Een nieuwe kleur kan een wereld van verschil maken! Wij hebben ervaring met het spuiten van diverse keukensoorten, ondergronden en afwerkingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mat zijdeglans of een prachtige hoogglans afwerking. We spuiten de keuken in twee componenten lak, waardoor er een sterke en harde eindlaag wordt gegarandeerd.

Of je nou graag een nieuwe uitstraling wilt creëren in de keuken of wat schade wilt herstellen, wij spuiten jouw keuken in de door jou gewenste kleur. Wanneer de folielaag van de keuken door de jaren heen los heeft gelaten, kan dat een doorn in het oog zijn. Wij verwijderen de folie en voorzien de keuken van de nieuwe gewenste laklaag.

Offerte aanvragenDirect WhatsAppen

Uitgelichte resultaten van onze behandeling

Veelgestelde vragen

Wat kost een keuken spuiten?

Wat het kost een keuken te laten spuiten is afhankelijk van verschillende zaken. Denk aan de grootte van de keuken bijvoorbeeld. Aangezien elk project bij ons maatwerk is bepalen we de prijs pas nadat we de aanvraag hebben gehad. Je vindt in de vrijblijvende offerte precies wat de prijs is van het spuitwerk.

Hoe lang duurt het een keuken te spuiten?

Hoeveel tijd het kost de keuken te spuiten hangt af van het project. Bij een kleinere keuken duurt het natuurlijk minder lang dan bij een groter formaat keuken. Zodra je de offerte (vrijblijvend) heeft aangevraagd, geven we duidelijk aan hoe lang het duurt om de keuken te spuiten.

Hoe bepaal ik de kleur van de keuken?

Met onze kleurenscanner, of met een technisch woord onze spectrofotometer, kun je elke kleur kiezen die je maar wilt. We kunnen namelijk in een wereldwijde databank alle kleuren namaken die er ooit zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat er een kleur bijzit naar jouw smaak.

Jullie zijn werkzaam in de regio Salland. Waar precies?

Wij zijn inderdaad actief in de regio Salland. Onze werkplaats is in Heeten en vanuit daar doen we schadeherstel en spuitwerk voor verschillende dorpen en steden in de regio: Deventer, Bathmen, Haarle, Loo, Wesepe, Raalte, Lettele, Holte en nog meer steden en dorpen in Salland.

Waarom kiezen voor DVS Salland?

  • Jong en flexibel bedrijf
  • Snel en gemakkelijk contact
  • Kwalitatief maatwerk
  • Nuchtere en duidelijke aanpak

Onze locatie

Autoschade repareren? Maak snel een afspraak!

Chat openen
Schade aan je auto? Of heb je een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬