Skip to main content

Koplamp herstellen door DVS Salland

Koplamp herstellen

Valt het op dat je koplampen dof zijn geworden? De oorzaken daarvan zijn onder andere verwering of beschadigingen als krassen. Belangrijk om te weten is dat doffe, vergeelde koplampen die onder de krasjes zitten een negatief punt vormen bij de APK-keuring. Herstel je koplampen zodat ze weer een goed lichtbeeld hebben, dan ga je fluitend dat onderdeel van de APK door. Zo zien de lampen van jouw auto er weer als nieuw uit en is het lichtbeeld verbeterd. Bij ons koplamp herstel voorzien we jouw koplampen van een nieuwe transparante laag waarmee de lampen weer een flinke tijd helder schijnen.

Offerte aanvragenDirect WhatsAppen

Uitgelichte resultaten van onze behandeling

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs voor het herstellen van schade aan koplampen?

Hoeveel het kost om je koplampen te herstellen, kunnen we vooraf niet aangeven. We bekijken eerst de schade en bepalen dan wat de prijs is voor het herstel. Geen zorgen, je kunt die offerte vrijblijvend aanvragen.

Hoe lang duurt de reparatie aan de koplampen?

Hoeveel tijd we besteden aan het repareren van de koplampen kunnen we pas bepalen nadat we de schade hebben gezien. Dan zien we pas hoe groot de schade is en hoeveel uren erin gaan zitten.

Vanuit welke regio zijn jullie actief?

De standplaats van waaruit we werken is Heeten. Vanuit daar zijn we actief in de hele regio Salland, zoals in Deventer, Raalte en Holte. Maar ook in Lettele, Haarle, Bathmen, Loo en Wesepe en andere dorpen in de regio gaan we graag aan de slag met het herstellen van jouw auto.

Waarom kiezen voor DVS Salland?

  • Jong en flexibel bedrijf
  • Snel en gemakkelijk contact
  • Kwalitatief maatwerk
  • Nuchtere en duidelijke aanpak

Onze locatie

Autoschade repareren? Maak snel een afspraak!

Chat openen
Schade aan je auto? Of heb je een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬