Skip to main content

Polijst werkzaamheden van DVS Salland

Polijst werkzaamheden

We kunnen polijsten bij lichte en oppervlakkige krassen op je auto. Het gaat hierbij dus om beschadigingen die niet gespoten hoeven te worden, maar waar polijsten al genoeg voor is. Dat scheelt ons tijd, werk en materialen en scheelt je zo dus in de kosten.

Zodra je een vrijblijvende offerte aan hebt gevraagd en wij de schade hebben beoordeeld, kunnen we bepalen of de schade nog gepolijst kan worden. Hierbij herstellen we de bovenste laklaag van jouw auto. Wij schuren de toplaag van de blanke lak totdat de schade weg is. Zodra dit is gedaan polijsten wij het herstelde deel volledig terug op originele glansgraad.

Offerte aanvragenDirect WhatsAppen

Uitgelichte resultaten van onze behandeling

Veelgestelde vragen

Hoe veel kost het polijsten van schade?

Welke prijs we vragen voor het polijsten van de schade hangt natuurlijk af van de schade zelf. Een kleinere kras is sneller weggewerkt dan schade van een groter formaat. Zodra je de schade aan ons hebt doorgegeven bepalen we de kosten die aan het herstel verbonden zijn.

Kost het polijsten van schade veel tijd?

Voor het polijsten van schade is geen vaste duur aan te geven. Elke schade is immers anders waardoor we echt maatwerk leveren. De behandeling kan binnen een dagdeel al klaar zijn maar soms ook langer duren, dat laten we je altijd duidelijk weten.

Jullie standplaats is Heeten. Werken jullie alleen daar?

Nee, DVS Salland is werkzaam in de hele regio Salland. Niet alleen in Heeten dus, maar ook in steden en dorpen als Deventer, Lettele, Holte, Raalte, Loo, Wesepe, Haarle en Bathmen herstellen wij autoschade en doen we aan spuitwerk.

Waarom kiezen voor DVS Salland?

  • Jong en flexibel bedrijf
  • Snel en gemakkelijk contact
  • Kwalitatief maatwerk
  • Nuchtere en duidelijke aanpak

Onze locatie

Autoschade repareren? Maak snel een afspraak!

Chat openen
Schade aan je auto? Of heb je een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬