Skip to main content

Spotrepair van DVS Salland

Spotrepair bij jouw auto

Wanneer je minimale schade heeft aan je auto, is spotrepair een goede optie om dit te herstellen. Denk aan een kras veroorzaakt door een autosleutel of een tak. Door van deze hersteltechniek gebruik te maken is uw voertuig snel weer hersteld. Wat betekent spotrepair? Bij dit plaatselijke herstel wordt de schade zo klein mogelijk hersteld in plaats van het hele object. Dat scheelt aanzienlijk in arbeid en materiaal en dus in tijd en kosten.

De omvang van een schade voor spotrepair kun je vergelijken met de grootte van een A4’tje: een schade op de hoek van de bumper, de onderkant van het portier, een deel van de achterklep, etc. Door maar een klein deel te herstellen kan dat al zo’n 50% schelen in de kosten. Dat maakt spotrepair voor uw auto een vakkundige en kwalitatieve methode om de schade snel te herstellen.

Met onze spectrometer zorgen we dat we de exacte kleur overnemen van de auto. Zo zie je na herstel niets meer van de schade aan je auto en is je auto weer zo goed als nieuw.

Offerte aanvragenDirect WhatsAppen

Uitgelichte resultaten van onze behandeling

Veelgestelde vragen

Wat kost spotrepair bij een auto?

Bij spotrepair is de eerste stap het bepalen van de schade aan je auto. Aangezien geen een schade hetzelfde is, is het project maatwerk. De prijs is daarmee niet vast en per klus anders. De precieze prijs staat altijd helder in onze vrijblijvende offertes.

Hoe lang duurt een spotrepair?

Net als bij de kosten is de reparatieduur afhankelijk van de klus. Bij een kleine kras is de duur minder lang dan bij een grotere buts. Bepaalde reparaties zijn al binnen een dagdeel klaar en andere pas na een paar dagen. We houden een maximale duur aan van 3 tot 4 dagen.

Hoe kiezen jullie de juiste kleur bij het herstel?

Door het gebruik van speciaal apparatuur selecteren we precies de juiste kleur voor jouw auto. Zo zie je niets meer van het herstel en behoudt jouw auto de oorspronkelijke kleur.

In welke regio werken jullie?

We repareren autoschade en doen spuitwerk in de regio Salland. We leveren werk in onder andere de steden Deventer, Raalte, Heeten, Lettele, Loo, Bathmen, Haarle, Holte, Wesepe en andere dorpen.

Waarom kiezen voor DVS Salland?

  • Jong en flexibel bedrijf
  • Snel en gemakkelijk contact
  • Kwalitatief maatwerk
  • Nuchtere en duidelijke aanpak

Onze locatie

Autoschade repareren? Maak snel een afspraak!

Chat openen
Schade aan je auto? Of heb je een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬