Skip to main content

Spuitwerk van DVS Salland

Snel en betrouwbaar uw spuitwerk laten doen. Voor personen- en bedrijfsauto’s in Heeten

Heb je schade aan je auto? Beschadigingen door een paaltje, autosleutel of takken? Heel vervelend! Gelukkig kunnen wij dit snel en vakkundig voor je oplossen. Schakel ons in voor het spuitwerk van je auto, keuken of binnendeuren. Het spuitwerk voor een auto is een erg breed begrip. Daar vallen onder andere spotrepair, kleine schades herstellen, kunstof reparatie, velgen repareren en koplampen herstellen onder.

Dat doen we voor zowel personenauto’s als bedrijfsauto’s. Onze werkplaats is te vinden in Heeten, in die regio (Salland) zijn we dan ook actief. Wij maken gebruik van A-kwaliteit producten en een spectrometer waarmee we elke kleur kunnen meten en spuiten. Zo is jouw auto na herstel weer fabrieksnieuw. Je ziet niets meer van de reparatie.

Wanneer je je keuken of binnendeuren wil voorzien van een nieuwe verflaag of een andere kleur neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag en waar nodig denken wij graag met je mee.

Offerte aanvragenDirect WhatsAppen

Uitgelichte resultaten van onze behandeling

Veelgestelde vragen

Wat zijn de prijzen voor het herstel van autoschade?

Elk project dat wij uitvoeren is maatwerk. Daarmee verschillen de prijzen dus per project. Geen een schade is namelijk hetzelfde. Nadat wij de schade hebben ingenomen, stellen we een offerte op waarin je helder de kosten kunt zien.

Hetzelfde geldt voor spuitwerk: elke klus is anders. In de vrijblijvende offerte die we opstellen vindt je de exacte prijs.

Hoe lang duurt het herstellen/ het spuitwerk?

Elk project is anders. Hoe lang het duurt voordat we klaar zijn met een klus hangt dus af van het project. Sommige klussen kunnen al in een dagdeel, terwijl andere binnen een paar dagen klaar zijn. De maximale hersteltijd is bij ons zo’n 3 tot 4 dagen, afhankelijk van de klus.

Hoe bepalen jullie de juiste kleur bij herstel of spuitwerk?

Wij werken met een zogenaamde spectrofotometer, onze kleurenscanner. Daarmee kunnen we elke kleur tevoorschijn halen vanuit een wereldwijde databank. Geen zorgen dus dat je het verschil terug gaat zien: wij zoeken de juiste kleur zodat je niets meer van de schade ziet.

Waar zijn jullie werkzaam?

Wij zijn werkzaam in de regio Salland. Denk aan Heeten, Lettele, Raalte, Deventer, Holte, Bathmen, Loo, Haarle, Wesepe en nog meer steden en dorpen in die regio.

Waarom kiezen voor DVS Salland?

  • Jong en flexibel bedrijf
  • Snel en gemakkelijk contact
  • Kwalitatief maatwerk
  • Nuchtere en duidelijke aanpak

Onze locatie

Autoschade repareren? Maak snel een afspraak!

Chat openen
Schade aan je auto? Of heb je een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬