Skip to main content

Velg schade herstel door DVS Salland

Velg schade herstel

De stoeprand is helaas zo geraakt. Bij het insturen per ongeluk de stoeprand meepakken kan iedereen overkomen. Schade aan de velg kan een doorn in het oog zijn, zeker wanneer het nieuwe velgen betreft. Maar een kras of andere schade aan de velg kan prima gerepareerd worden. Wij herstellen uw velgen waardoor ze weer zo goed als nieuw zijn.

Kiest u voor de originele kleuren van de velg of wilt u liever een andere kleur? Niet alleen bij velgschade spuiten we uw velgen, ook wanneer u toe bent aan een nieuwe look bijvoorbeeld. Denk hierbij aan de velgen zwart spuiten. Dat geeft uw auto een heel nieuwe uitstraling. Met onze speciale apparatuur creëren we elke kleur die u maar wilt.

Offerte aanvragenDirect WhatsAppen

Uitgelichte resultaten van onze behandeling

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van velgschade herstellen?

Bij DVS Salland leveren we maatwerk: geen een schade is immers hetzelfde. Heb je een schade aan je velg en wil je graag weten wat de prijs is dat te herstellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dan laten we u precies weten wat we ervoor vragen.

Hoe lang zijn jullie bezig met het herstellen van velgschade?

Wanneer je schade hebt aan je velgen zie je dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost zodat je weer de weg op kunt. Hoe lang we bezig zijn met het herstel hangt af van de schade zelf. Hoe groter de schade, hoe langer de reparatie duurt. Elk project is maatwerk waardoor we geen vaste duur hanteren.

Krijgen mijn velgen wel de juiste kleur na de reparatie?

Door een speciale techniek toe te passen, een spectrofotometer, zorgen we dat we de oorspronkelijke kleur van de velgen gebruiken. Je ziet naderhand niets meer van het herstel. Als je juist graag zelf een andere kleur uit wilt kiezen kan dat ook: we toveren elke kleur die je wilt tevoorschijn.

Werken jullie alleen in Heeten?

Wij zijn werkzaam in de regio Salland. Denk aan Heeten, Lettele, Raalte, Deventer, Holte, Bathmen, Loo, Haarle, Wesepe en nog meer steden en dorpen in die regio.

Onze werkplaats ligt in Heeten en vanuit daar zijn we actief in de regio Salland. Dat betekent dus onder andere Heeten, Raalte, Holte, Deventer, Loo, Bathmen, Wesepe, Lettele en Haarle. Natuurlijk herstellen we ook je schade als je vanuit andere dorpen of steden uit de regio komt.

Waarom kiezen voor DVS Salland?

  • Jong en flexibel bedrijf
  • Snel en gemakkelijk contact
  • Kwalitatief maatwerk
  • Nuchtere en duidelijke aanpak

Onze locatie

Autoschade repareren? Maak snel een afspraak!

Chat openen
Schade aan je auto? Of heb je een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬