Skip to main content

OVER ONS

Maak kennis met DVS Salland

Dé specialist voor het repareren van jouw autoschade

Heb je een kras, deuk of andere schade? Balen! Wij helpen je graag de autoschade te repareren zodat je snel weer gebruik kunt maken van jouw auto. Wij repareren jouw autoschade vakkundig en snel zodat je weer vlug en veilig de weg op kunt. Naast het spuitwerk en repareren van autoschade helpen we je ook met het vinden van een nieuw kleurtje voor jouw keuken of binnendeuren.

DVS Salland is opgericht door Swen de Vries, werkend vanuit de werkplaats in Heeten. Door jarenlange ervaring in het herstellen van schade is DVS Salland een vertrouwd bedrijf voor al je schadeherstel en spuitwerk. We zijn een jong bedrijf en handelen daarmee snel en flexibel: wij denken graag met je mee, zodat je zo snel mogelijk weer wegrijdt met een goed gevoel en een goed herstelde auto.

Naast het spuitwerk en repareren van autoschade helpen we je ook met je keuken of binnendeuren. Door het gebruik van een spectrofotometer kunnen wij elke kleur toepassen die je maar wilt. Wij voorzien jouw keuken of binnendeuren van een nieuwe en mooie kleur, helemaal naar jouw wensen.  Vragen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor het repareren van autoschade of het spuiten van keukens of binnendeuren.

Onze werkplaats is te vinden in Heeten, maar we werkzaam zijn in de hele regio Salland. Komt u vanuit dorpen en steden als Deventer, Bathmen, Lettele, Raalte, Haarle, Holten, Heino, Loo, Wesepe of Zwolle dan helpen we u graag met uw schadeherstel of spuitwerk.

Onze werkplaats

Autoschade repareren? Maak snel een afspraak!

Chat openen
Schade aan je auto? Of heb je een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬