Skip to main content

OVER ONS

Maak kennis met DVS Salland

Dé specialist voor het repareren van uw autoschade

Heeft u een kras, deuk of andere schade? Balen! Wij helpen u graag de autoschade te repareren zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw auto. Wij repareren uw autoschade vakkundig en snel zodat u weer vlug en veilig de weg op kunt. Naast het spuitwerk en repareren van autoschade helpen we u ook met het vinden van een nieuw kleurtje voor uw keuken of binnendeuren.

DVS Salland is opgericht door Swen de Vries, werkend vanuit de werkplaats in Heeten. Door jarenlange ervaring in het herstellen van schade is DVS Salland een vertrouwd bedrijf voor al uw schadeherstel en spuitwerk. We zijn een jong bedrijf en handelen daarmee snel en flexibel: wij denken graag met u mee, zodat u zo snel mogelijk weer wegrijdt met een goed gevoel en een goed herstelde auto.

Naast het spuitwerk en repareren van autoschade helpen we u ook met uw keuken of binnendeuren. Door het gebruik van een spectrofotometer kunnen wij elke kleur toepassen die u maar wilt. Wij voorzien uw keuken of binnendeuren van een nieuwe en mooie kleur, helemaal naar uw wensen.  Vragen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor het repareren van autoschade of het spuiten van keukens of binnendeuren.

Onze werkplaats is te vinden in Heeten, maar we werkzaam zijn in de hele regio Salland. Komt u vanuit dorpen en steden als Deventer, Bathmen, Lettele, Raalte, Haarle, Holten, Heino, Loo, Wesepe of Zwolle dan helpen we u graag met uw schadeherstel of spuitwerk.

Onze werkplaats

Bekijk ons werk op Instagram: @DVS_Salland

Autoschade repareren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Chat openen
Schade aan uw auto? Of heeft u een vraag over onze diensten? Stuur ons een berichtje via WhatsApp 💬